VI BYGGER ÅT DIG!


MER OM VÅRA TJÄNSTER

Offert

Här på vårt företag, så har du möjlighet att begära en offert. Detta är helt kostnadsfritt och det är någonting som vi faktiskt rekommenderar, då du i lugn och ro kan begrunda vad vi erbjuder och vad det slutligen kommer att kosta. Om du har någon fundering eller spörsmål angående detta, så är du välkommen att kontakta oss. 

Hjälp med det mesta inom bygg

A.KB Måleri & Bygg är ett bolag, som erbjuder dig att anlita oss för i princip allt inom bygg eller någon dylik verksamhet. Företaget har anställda med ett stort antal kompetensområden, vilket gör att du som kommer till vårt företag aldrig behöver tveka huruvida du kan få hjälp eller ej. Det finns inte alls i vårt tänk att tacka nej till ett uppdrag, utan kom till oss. både om du är en privatperson, ett företag eller en förening och du kan komma till oss med såväl ett litet som ett stort projekt.

Övriga tjänster

Du kan även komma till oss om du är i behov av någonting inom måleri med mera. A.KB Måleri & Bygg ser till att du blir nöjd oavsett vad det är som vi hjälper dig med.

Hör av dig till oss, om du vill ha hjälp av ett seriöst byggföretag i Malmö. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig med ditt byggprojekt.